Ψήφισμα - Συλλογή Υπογραφών

για το πρόβλημα ύπαρξης χώρων παρουσίασης καλλιτεχνικού έργου.

Με αφορμή τις εξελίξεις σχετικά με την παραχώρηση του Αμφιθεάτρου Νομαρχιακής Ενότητας Καβάλας ΜΟΝΟ για 40 ημέρες ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους πολιτιστικούς φορείς της περιφέρειας, συγκεντρωθήκαμε εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων και από την συζήτηση προέκυψε το εξής συμπέρασμα:

Οι πολιτιστικοί φορείς της περιοχής, ενώ παράγουν ένα μεγάλο και πλούσιο έργο,δεν έχουν κατάλληλους χώρους παρουσίασης του.

Για το λόγο αυτό ζητάμε να βρεθεί ή να δημιουργηθεί ένας σύγχρονος και κατάλληλος χώρος που να στεγάσει το δικαίωμά μας στην έκφραση και την καλλιτεχνική δημιουργία. Μέχρι ότου να συμβεί αυτό να παραχωρείται το Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας σύμφωνα με το προηγούμενο καθεστώς

Please type your full name.

Invalid Input
Invalid email address.
Invalid Input
ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ: Τα στοιχεία μου, μαζί με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία των υπογράφοντων το κείμενο θα εκτυπωθούν και θα δωθούν αρμοδίως στις διοικήσεις του Δήμου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.
Invalid Input
Invalid Input

Στις 19.03.2011 οι ερασιτεχνικές ομάδες της πόλης της Καβάλας, σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, παρουσίασαν δραματοποιημένα αποσπάσματα από το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του W. Shakespeare. Απαραίτητη προϋπόθεση η συνοδεία ενός μουσικού οργάνου.

18 & 19 Δεκεμβρίου 2010 σε διάφορους χώρους του Θεάτρου Αντιγόνη Βαλάκου

Τα μέλη του Θεάτρου των Πολιτών επισκέφτηκαν τους τροφίμους του Πουλίδειου Γηροκομείου Καβάλας με σκοπό να διασκεδάσουν και να συζητήσουν μαζί τους.

Βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου της Κωνσταντίας Σπυριάδου

  • 1
  • 2