1η Θεατρική Κατασκήνωση 22-29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

1η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ

ΤΟΥ ΘτΠ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ

22-29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

 

Το ΘτΠ της Καβάλας έχει την χαρά να κάνει πραγματικότητα έναν από τους αρχικούς του στόχους. Την θεατρική κατασκήνωση για ερασιτέχνες ηθοποιούς με σκοπό την εκπαίδευση, την γνωριμία με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες, την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών με ηθοποιούς από άλλες περιοχές - μιας και η πρόσκληση απευθύνεται σε ηθοποιούς και ομάδες από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η επιλογή του τόπου διεξαγωγής της Θεατρικής Κατασκήνωσης δεν έγινε τυχαία. Η Θάσος , το καταπράσινο νησί με τις γαλάζιες θάλασσες και τις χρυσαφένιες παραλίες, με την αύρα του καθαρού αέρα που ξεκινάει από τα πανέμορφα βουνά και καταλήγει στην απέραντη θάλασσα, συνδυάζει με τον ωραιότερο τρόπο ότι χρειαζόμαστε για να ανοίξουμε τις ψυχές μας και να αφήσουμε το μυαλό μας να ταξιδέψει, να γνωρίσει να ονειρευτεί.

Επίσης η Θάσος είναι εύκολη πρόσβαση αφού από το λιμάνι της Καβάλα η διαδρομή με φερυ είναι 1ώρα και 20’ , ενώ από το λιμάνι της Κεραμωτής είναι μόλις 30’.

Η Θεατρική Κατασκήνωση του ΘτΠ θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Ευρωκατασκήνωσης στο 3ο χιλ. Λιμένα – Παναγίας σε μία καταπράσινη έκταση 60 στρεμμάτων.

Η διάρκειά της θα έχει διάρκεια 7 ημέρες και το κόστος της ανέρχεται στα 160€ το άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνονται 7 διανυκτερεύσεις σε κατασκηνωτικά σπιτάκια των 6 ατόμων, κοινόχρηστα μπάνια και τουαλέτες, τρία (3) γεύματα την ημέρα, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, 2 μετακινήσεις με λεωφορείο της κατασκήνωσης, μία στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Λιμένα και μία για μπάνιο στην παραλία της Χρυσή Αμμουδιάς, την ημέρα της άφιξής μας στο νησί μεταφορά στον χώρο διαμονής μας, όλες οι παροχές της κατασκήνωσης όπως πισίνα, γήπεδα κ.τ.λ. και φυσικά τα μαθήματα – σεμινάρια από τους εκπαιδευτές μας τον κ. ΘΟΔΩΡΗ ΑΜΠΑΖΗ μουσικό, σκηνοθέτη, αναπληρωτή Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, την κ. ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΖΑ, σκηνοθέτη και διευθύντρια της επαγγελματικής σχολής θεάτρου στην Πάτρα, την κ. Ελεάνα Τσίχλη σκηνοθέτη βραβευμένη με το «βραβεία θεάτρου και μουσικής Κάρολου Κουν» σαν πρωτοεμφανιζόμενη καλλιτέχνης, Ναταλία - Άννα Βασιλέκα, θεατρολόγος ηθοποιός.

thassos 2Οι δηλώσεις συμμετοχής καλό θα ήταν να έχουν ολοκληρωθεί έως και 31 Μαΐου 2015.

Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνει με απλή ταχυδρομική επιταγή στο όνομα του ταμεία του Συλλόγου "Σπυρέλης Νικόλαος" Μεγ. Αλεξάνδρου 6 - Τ.Κ. 65402 - Καβάλα.

Θα πρέπει να δοθεί προκαταβολή τουλάχιστον 50€ έως και 30 Ιουνίου 2015 και η εξόφληση έως και 30 Ιουλίου 2015.

Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής θα υπάρξει επιστροφή των χρημάτων που έχουν καταβληθεί και καλό θα ήταν η ενημέρωσή μας να γίνει έως και 16 Αυγούστου 2015.

Σε περίπτωση ακύρωσης της κατασκήνωσης θα επιστραφούν τα χρήματα που θα έχουν καταβληθεί.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα πρέπει να έχουν μαζί τους σεντόνια μαξιλάρι μαξιλαροθήκη και τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ γνωρίζοντας τις δυσκολίες που δημιουργεί στην καθημερινότητα όλων μας η οικονομική κρίση, θα εξασφαλίσει δωρεάν συμμετοχή για 2 μέλη του (με ανανεωμένη την ετήσια κάρτα μέλους), τα οποία θα το ζητήσουν μετά από επικοινωνία μαζί μας . Σε περίπτωση πάνω των δύο αιτημάτων θα γίνει κλήρωση.

Για την συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της αίτησης στην σελίδα του ΘτΠ theatrotwnpolitwn.gr

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή ερώτηση μπορείτε να επικοινωνείτε με την πρόεδρο του ΘτΠ κ ΣΤΕΛΛΑ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ στο 6942464333.

Θα ακολουθήσουν οδηγίες και ενημέρωση για το πώς θα φτάσουμε στο νησί, το κόστος των εισιτηρίων των πλοίων καθώς και την ώρα που θα μας παραλάβει την πρώτη ημέρα το λεωφορείο της κατασκήνωσης για να μας αφήσει στον τελικό προορισμό μας.

thassos 3 imagψe imageοπ imaολ image